Fotografije pre i posle

1

Pre

3

Posle

10

Pre

11

Posle

4

Pre

5

Posle

arm1

Pre

arm7

Posle

Procedura tretmana

Možemo skoro uvek otkloniti tattoo pigment u potpunosti sa jednim tretmanom, bez obzira na kvalitet pigmenta ili tetovaže. Rezultate pre i posle uklanjanja tetovaže možete videti na fotografijama. Kako bi se smanjio rizik od ožiljaka, tretiramo nekoliko malih oblasti (ili tačaka) od 0,5cm x 0,8 cm.

Kao što se jasno može videti, otklanja se samo gornji sloj kože tako da izgleda kao da je to mesto malo okrznuto. Tetovaža je i dalje vidljiva na drugoj slici u rezultatima pre i posle. Nakon primene Skinial – EX tečnosti za uklanjanje na tretiranu tačku, telo odbacuje pigment i ugrađuje se u krastu koja nastaje. Proces uklanjanja tetovaže može biti vidno ubrzan uz upotrebu Skinial Scar Care Cream. Ona vlaži kožu i obezbeđuje joj neprocenjive supstance za zarastanje. (Naša tek napravljena, Skinial-EX tečnost koja čeka patent je bazirana na približnoj koncentraciji od 19,5% mlečne kiseline)

Nus-pojave

Na regeneraciju kože utiče mnogo faktora. U principu, pored opšteg zdravstvenog stanja i imunog sistema, postoje i genetski faktori koji su odgovorni za ispravno zarastanje. Često su klijenti odgovorni za neke neželjene efekte. Ultravioletno zračenje u bilo kom obliku, mehanički stimulans (trljanje odeće, prevremeno uklanjanje kraste itd.), briga i higijena rane, ali i upotreba lekova, i prevremena upotreba ili mehanički pritisak na tretiranu oblast mogu dovesti do ožiljaka ili upale. Sam tretman ne dovodi do upale, pošto se izvodi u izrazito higijenskim uslovima. Kod uklanjanja većih tetovaža, rizik od ožiljaka je veći nego kod manjih tetovaža. Kako bi se izbegle nus-pojave, preporučujemo svakom klijentu da pažljivo prati upustva za brigu nakon tertmana. Ako se ova upustva prate, nus-pojave se dešavaju retko kod uklanjanja tetovaže, što se može videti po rezultatima pre i posle.